No otsikko kertookin olenaisen, elikkä n. viikko sitten olin kaupassa ihan jonossa kuten kaikki muutkin asiakkaat ostoksiensa kanssa, ja mun edessä oli naispuolinen asiakas (n. 50v.) ja sen ainoo ostos oli kurkkupastillirasia.. No ''hän'' ei osannut maksaessaan päättää minkä pastillirasian haluaisi. Öhöm.. Tämän vittumaisen.. Siis tarkoitan ääliön käyttäytyminen kassalla, sai minut ja myyjättären nauramaan.. Itse en naurannut naisen päättämättömyyden kyvylle, vaan pikemminkin ivasin että eikö nainen osaa valita (hehheh), oli siinä sitten ihan kiva seistä 10 minuuttia jonossa!

Ja sitten tänään isän kyydissä autossa, me juteltiin. Iskä oli heittämässä miuta kotia päin, ja vahingossa lausuin yhen herran nimen, nii pitihän isän sitten kuulustella: Kuka hän on, paljonko on ikää, onks hän poikaystäväs.. Tokaisin vaa, että kaveri, kavereina pysytään, sama harrastus (kuvaaminen), ja ei seurustella (''muutenkin liian nuori mulle'').. Keslustelu päättyi kuin autolla olisi ajettu päin seinään ja hiljaisuutta kesti se 10-15 minuuttia, ja senkin jälkeen toki mun iskän piti alkaa naureskella. Noloa!!!

Niin ja tänään näin kummitätini, käytiin syömässä (subilla), puolikas hunajakaura tonnikalalla ilman juustoa, namskis, ja tietenkin pieni juoma (jäätee). Ennen syömistä kävin kaverinkaa lenkillä, ja kuvailin luontoa. Sain ihania kuvia mm. jääpuikoista ja ponista. :3 Pistin tietty faceen! Ja huomenna uudestaan kuvailee, jos on yhtä hyvä sää kuin tänään oli. Elikkäs tämmöistä päivitystä tällä kertaa. :)